Zoekopdracht

Bent u of zijn jullie op zoek naar een bepaald type auto (zakelijk of privé). Wij verzorgen dit graag voor jullie en gaan op zoek naar de auto die aan jullie wensen voldoet. Ook zeldzame of gelimiteerde uitvoeringen vinden wij.

KWALITEIT

• Aantoonbare onderhouds- en kilometerhistorie.
• Auto's zijn vrij van belangrijke schade (aanrijdingschadevrij).
• Bouwjaren en kilometerstanden zijn correct aangegeven.
• Elke auto wordt showroomstaat afgeleverd (volledig gereconditioneerd, inclusief cleanen en polijsten).

WERKWIJZE

Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel. Van ons mag u altijd verwachten een auto zonder schadeverleden, met kloppende onderhoudshistorie en in een goede staat van onderhoud, zodat u tot een jaar de weg op kunt zonder onderhoud te moeten laten verrichten.

Hoe gaan wij te werk middels een zoekopdracht?

1. Via persoonlijk contact bespreken wij uw eisen en wensen. Dit kan face to face, telefonisch of via een Zoom afspraak. Eventuele inruil van uw huidige auto is uiteraard geen probleem.

Mocht u een leaseconstructie wensen; wij werken samen met een prettige en goede partij die dit ook verzorgt.

2. Nadat alles is besproken gaan wij op zoek naar uw nieuwe auto. Wij zoeken zowel in Nederland, maar voornamelijk in Duitsland, omdat daar onderhoud stipt wordt uitgevoerd en omdat auto's doorgaans veel kompleter zijn uitgevoerd.

3. Dan komt het moment dat we een auto vinden en aan u voorstellen middels info en foto's. U geeft wel of geen akkoord. Als u akkoord geeft, gaan wij de auto bezichtigen, ook al staat hij verder weg. Zodra we de auto ter plaatse hebben beoordeeld, bellen we u om de auto te bespreken met onze bevindingen. Als de auto koopwaardig is en u geeft dan nogmaals akkoord, nemen we de auto daadwerkelijk mee voor u. Op dit moment wordt de koop bindend.

4. Zaken als verzekering, transport, import, RDW zaken, BPM afdracht, optisch en technisch afleverklaar maken, verzorgen wij allemaal uiteraard. U hoeft enkel uw nieuwe auto te verzekeren en op te komen halen. We kunnen ter plekke tenaamstellen.

5. Omdat service en kwaliteit bij ons hoog in het vaandel staan, vinden wij eventuele nazorg net zo belangrijk. Mocht er onverhoopt zich iets voordoen na uw aankoop, staan wij uiteraard even vriendelijk voor u klaar om het naar tevredenheid op te lossen.

6. Ook voor onderhoud en reparaties van uw auto bent u bij ons van harte welkom.

VOORDELEN

• U bent verzekerd van een kwalitatief zeer goede automobiel.
• Onze expertise en kennis is uw zekerheid.
• U koopt niet enkel een auto; deze wordt volledig gereconditioneerd en gecontroleerd aan u geleverd.
• U bent niet veel tijd kwijt aan uw zoektocht.
• U kunt terugvallen op ons als er onverhoopt iets is. Dan lossen we het graag netjes voor u op!

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Voor meer informatie kunt u het formulier invullen. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen om uw wensen te bespreken.

Zoekopdracht

@

Buiten onze openingstijden verzoeken wij u vriendelijk telefonisch contact met ons op te nemen.


HPL Automotive
Bocholtzerweg 28
6369 TH SIMPELVELD

Telefoon: 0644830767
E-mail : [email protected]

U bent van harte welkom!

Maandag09:00 - 17:30
Dinsdag09:00 - 17:30
Woensdag09:00 - 17:30
Donderdag09:00 - 17:30
Vrijdag09:00 - 17:30
Zaterdag10:00 - 16:00
ZondagGesloten
Maandag t/m vrijdag werken wij het liefst op afspraak. U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via E-mail, Telefoon of WhatsApp!
Whatsapp HPL Automotive Bel HPL Automotive Mail naar HPL Automotive Facebook HPL Automotive Instagram HPL Automotive Linkedin HPL Automotive