Peter

Van jongs af aan praat en droomt Peter over auto’s. Hij kon urenlang enthousiast praten over de nieuwste modellen, technologieën en prestaties. Het was duidelijk dat zijn liefde voor auto’s veel verder ging dan alleen interesse!

Na zijn middelbare school besloot Peter zich verder te ontwikkelen en hij ging Technische Bedrijfskunde in Eindhoven studeren.


Na het afronden van zijn studie begon Peter bij Jacobs in Meerssen als Cost Controller. Hij kon zijn expertise inzetten en werken aan interessante projecten, Maar hij wilde meer doen met zijn passie voor auto’s.

Naast zijn fulltime baan besloot Peter zich eind 2008 in te schrijven bij de KvK en begon hij met het in- en verkopen van auto’s van hoofdzakelijk de merken Audi, BMW en Mercedes.

In 2010 besloot Peter zijn baan op te zeggen en fulltime verder te gaan met het uitbouwen van zijn bedrijf. Dit was een spannende stap, maar Peter was vastberaden om zijn passie om te zetten in een succesvolle onderneming.

Jill

Van jongs af aan was al duidelijk voor Jill dat haar hart uitging naar de Hospitality. Na jaren ervaring binnen de horeca branche waaronder koken bij sterrenzaken als ook het verzorgen van alle varianten van evenementen als eventmanager bij een prachtig bedrijf, werd het tijd om het roer om te gooien.

Het starten van haar eigen B&B en het volledig meewerken in het autobedrijf van Peter zijn haar nieuwe uitdagingen.Na ruim 10 jaar bedrijfsruimte bij Bosch Carservice Maessen te Klimmen hebben gehuurd, kochten ze op 8 augustus 2022 het huidige het pand aan de Bocholtzerweg 28 in Simpelveld aan.

Naast hun bedrijven zijn zij trotste ouders van twee hele lieve dochtertjes Juul en Daantje.


Als u op zoek bent naar een betrouwbare en gepassioneerde auto-expert, twijfel dan niet om contact op te nemen. HPL helpt u bij het vinden van de perfecte auto of bedrijfswagen die aan al uw wensen voldoet.

Zij kijken er dan ook naar uit om u te mogen verwelkomen en u zo goed mogelijk te helpen in de aanschaf en/of zoektocht naar uw auto. Voel u welkom!


Whatsapp HPL Automotive Bel HPL Automotive Mail naar HPL Automotive Facebook HPL Automotive Instagram HPL Automotive Linkedin HPL Automotive